Här får du träffa några av oss som jobbar på FörsäkringsGirot!

Linda Melinder - vårt senaste tillskott!

Linda kommer senast från Skandikon, där hon hade rollen som Key Account Manager och var ansvarig för deras kundnöjdhet. Nu tar hon en plats i vårt säljteam som vår nästa Key Account Manager. 

Berätta lite om dig själv?

Jag är 43 år och bor i Täby med min familj. På min fritid lagar jag gärna mat och experimenterar för det mesta fram nya rätter till familjens förtjusning. När jag inte lagar mat, så tränar jag gärna, då helst spinning, styrke- och cirkelträning. Senaste idén är att börja spela tennis, padel och golf tillsammans med mannen och äldsta dottern, så hoppas jag gör verklighet av det framöver.

Läs mer...

Utöver det så skriver jag barnböcker tillsammans med min man. Tre stycken har publicerats hitintills. Så med det, får jag även titulera mig som författare. Har hört att man ska ha fått två böcker publicerade för att få kalla sig det.

 

Hur fick du upp ögonen för FörsäkringsGirot?

Jag har mött FörsäkringGirot i flera olika situationer genom åren, både som konkurrent men även som samarbetspartner. Tycker att FörsäkringsGirot erbjuder en bra tjänst som hjälper försäkringsbranschen och Sveriges arbetsgivare att göra rätt inför de anställdas framtid.

När jag fick länken av en tidigare kollega att ni sökte en ny KAM , så var valet inte svårt. Som vår VD Ulrika Bragg säger- This is the Place to Be.

 

Vad har du gjort tidigare?

Jag kommer senast från Skandikon/Skandia, där jag jobbade som Key Account Manager för bland annat Stiftelseaffären samt ansvarat för kundnöjdhetsarbetet. Har tidigare haft roller som produktspecialist och produktägare för ett pensionsadministrationssystem samt affärsansvarig för samma tjänst. Har även en bakgrund inom ekonomi.

 

Vad blir utmaningarna framåt?

Att hjälpa FörsäkringGirot att fortsätta växa och skapa värde för våra kunder. Det gäller att fokusera och inte tappa fokus i den framtidsresa vi gör tillsammans!

 

Vad ska du göra i sommar?

Det blir en hemester, då det är en speciell sommar för oss alla, de planer som vi hade fått skjutas på framtiden. Nu är planen att skvalpa omkring i poolen och några utflykter med båt. Hoppas även att få till en resa till Hälsingland, då delar av min familj bor där.

Varmt välkommen hem till oss Linda, vi är så glada för att just du hittat hit!

Magnus Trönsdal, Välkommen hem till oss!


Hej Magnus, berätta lite om dig själv?

Jag är 43 år och bor i Göteborg med min familj. Har en pappa med rötter i Norge och en mamma från Indien vilket ingen riktigt vill tro på men så är det. Min fru har för övrigt förslag på att vi ska börja med Bollywood-dans till hösten men det är lite utanför min comfortzone.

Jag har ett stort idrottsintresse och man skulle nog kunna kalla mig för fotbollsnörd. På helgerna kan man även se mig på en SUP bräda och ibland blir det Padel tennis.

Läs mer...

Jag kommer senast från Max Matthiessen och innan dess jobbade jag på Skandia. Har jobbat som rådgivare inom pension och försäkring i 15 år och tycker det har varit en väldigt rolig tid. Det är framförallt möten med människor som alltid har varit min drivkraft. Processen att lyssna på vad kunden har för behov och önskemål för att sedan försöka hitta en lösning är något som jag gillar. Det är något som jag ser fram emot att få fortsätta göra i min nya roll.

Vad ser du mest fram emot här på FörsäkringsGirot?

Jag ser fram emot att träffa kunderna som Försäkringsgirot
har i Västsverige. Det ska bli kul att jobba med en produkt som har ett värde
både för företaget och anställda Jag har sett så många företag där anställda är felförsäkrade, att säkerställa pensionslöften innebär stor kundnytta både för företaget och den anställda.

Jag hoppas även kunna använda mitt nätverk med rådgivare på
försäkringsbolag och mäklarfirmor genom samarbeten. Många rådgivare känner till oss men vet inte vilka tjänster som erbjuds och jag hoppas och tror vi skulle kunna skapa värdefulla samarbeten mellan rådgivarna, FörsäkringsGirot och kundföretagen.

I övrigt har jag fått en positiv bild av FörsäkringsGirot,
ett mindre bolag där man uppmuntras att driva förändring och har många bra kollegor så det finns mycket som gör att jag ser fram emot med att köra igång.

Vi är så glada över att du blir en del av vårt gäng på FörsäkringsGirot, varmt välkommen hem till oss!

 

Kontakta oss

Möt några av oss

Här får du träffa några av oss som jobbar på FörsäkringsGirot!