Är du intresserad av att arbeta på FörsäkringsGirot?

Att förenkla är vår drivkraft

Vi är 65 kompetenta och engagerade personer som drivs av att förenkla vardagen för våra kunder. FörsäkringsGirot erbjuder företag tjänster och lösningar som stöttar dem i hanteringen av de anställdas pensioner och försäkringar. Som marknadsledande i branschen står vi inför en spännande utveckling där vi ytterligare skall expandera vår affär mot arbetsgivarna samtidigt som vi öppnar upp för nya lösningar mot försäkrings- och pensionsbranschen. Om det inte finns några utannonserade tjänster är du välkommen med en intresseanmälan. Följ oss på LinkedIn för att se när vi lägger ut nya annonser eller Skicka in din intresseanmälan med cv, personligt brev och kontaktuppgifter till jobb@fgirot.se

Systemutvecklare

Vill du vara en del  av den digitala transformationen i pensions- och försäkringsbranchen?

FörsäkringsGirot är en tjänste- och IT-leverantör med fokus på pensions-och försäkringsadministration.

Vi har 25 års erfarenhet av tjänstepensionsadministration. Våra kunder har över 250 000 medarbetare där vi säkerställer att tjänstepensionen blir rätt. FörsäkringsGirot hjälper arbetsgivare som vill vara trygga med att de anställda är rätt försäkrade genom att erbjuda en kvalitetssäkrad pensionshantering och en oberoende samarbetspartner.

Din roll som Systemutvecklare

I rollen som Systemutvecklare ingår du i något av de två team som fokuserar på systemutveckling. Varje team består av test, kravställare, produktägare samt utvecklare. Det finns även ett tredje team på IT-avdelningen som ansvarar över operations. Utvecklingsteamen består av en kulturell mix då åtta av totalt tolv utvecklare utgår från Kuala Lumpur. I rollen som Systemutvecklare arbetar du med integrationslösningar, vidareutveckling, nyutveckling samt underhåll. Att arbeta med Systemutveckling på F-girot innebär Javautveckling i en mikroarkitektur, vi arbetar agilt med komplexa och transaktionsintensiva system.

Läs mer...

Dina kvalifikationer

För att passa bra ihop med oss, ska du vara transparent, hjälpsam, prestigelös, positiv och gilla att ha roligt. Vi är alla väldigt drivna och gillar att ta egna initiativ, och ser då förstås att även du är det.

  • Som utvecklare har du 3-5 års dokumenterad erfarenhet av systemutveckling.
  • Goda kunskaper inom Java SE
  • Moderna ramverk tex Spring Boot
  • Goda kunskaper inom mikrotjänstarkitektur, Maven, Git, MSSQL, Docker och Linux.
  • Erfarenhet av Agila arbetssätt tex Scrum samt erfarenhet av komplexa system.
  • Meriterande med erfarenhet från Försäkring-/pensionsbranschen.

Övrigt

Hos oss på FörsäkringsGirot kommer du att ha stor frihet i ditt arbete. Genom trevliga kollegor skapas en bra stämning och en trivsam arbetsplats, i ett expansivt område. Du erbjuds friskvårdsbidrag och friskvårdstid, ett förmånligt pensionssystem samt andra förmåner. Framför allt får du chansen att vara med i en moderniseringsresa där du får vara med och bygga upp plattformen från början.

Start: Omgående

Lön:  Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm

Varmt välkommen med din ansökan!