Är du intresserad av att arbeta på FörsäkringsGirot?

Att förenkla är vår drivkraft

Vi är 65 kompetenta och engagerade personer som drivs av att förenkla vardagen för våra kunder. FörsäkringsGirot erbjuder företag tjänster och lösningar som stöttar dem i hanteringen av de anställdas pensioner och försäkringar. Som marknadsledande i branschen står vi inför en spännande utveckling där vi ytterligare skall expandera vår affär mot arbetsgivarna samtidigt som vi öppnar upp för nya lösningar mot försäkrings- och pensionsbranschen. Om det inte finns några utannonserade tjänster är du välkommen med en intresseanmälan. Följ oss på LinkedIn för att se när vi lägger ut nya annonser eller Skicka in din intresseanmälan med cv, personligt brev och kontaktuppgifter till jobb@fgirot.se

Key Account Manager

Vill du hjälpa stora företag att lösa sina utmaningar kring pensionsadministration? Vill du bidra till att Försäkringsgirots verksamhet och tjänster utvecklas och förbättras? Då kan du vara rätt person för rollen som Key Account Manager.

Försäkringsgirot är en av marknadens största aktörer på området pensionsadministration. Vi har fått förtroendet att hjälpa många stora arbetsgivare att säkerställa rätt förmåner för sina anställda. Idag har vi över 800 nöjda kunder med närmare 300 000 anställda totalt. Det är vi mycket stolta över, och nu tar vi nästa steg i vår tillväxt!

Målet för de kommande tre åren är att ytterligare stärka vår position på marknaden samtidigt som vi ska behålla våra nöjda kunder och vidareutveckla våra tjänster och erbjudanden.

Om tjänsten

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för nykundsbearbetning, försäljning och proaktiva, kundvårdande aktiviteter i syfte att bibehålla och öka kundnöjdheten. Du ansvarar också för att driva, samordna och utveckla våra befintliga kunders affär hos Försäkringsgirot.

Som Key Account Manager förväntas du bidra med inspel till utveckling av våra tjänster och erbjudanden. Du tänker strategiskt när du planerar, samordnar och genomför ditt arbete. Du har en analytisk förmåga och är van att förhandla. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med kollegorna inom Försäkringsgirot varav många är pensionsspecialister. För att bli framgångsrik i rollen behöver du även ha ett nära samarbete med relevanta roller hos externa samarbetspartners som försäkringsbolag, förmedlare mfl.

Läs mer...

I rollen ingår:

 • Ansvara för prospektering och försäljning av administrativa tjänster inom pensionsadministration från ”från ax till limpa” i syfte att nå uppsatta försäljningsmål.
 • Skapa och bibehålla goda affärsrelationer till beslutsfattare och andra nyckelpersoner hos stora arbetsgivare: främst HR-chef, Ekonomichef, Compensation & Benefit Manager samt Lönechef.
 • Driva, samordna och utveckla kundens affär inom Försäkringsgirot.
 • Vara kundansvarig för ett antal kundföretag och proaktivt arbeta för att dessa kunder får överenskommen leverans och är nöjda.
 • Bidra till utveckling av tjänster och erbjudanden.

 

Om dig – erfarenheter och egenskaper:

Som person drivs du av att leverera resultat, uppnå målsättningar och överträffa kundens förväntningar. Du har förmågan att tänka strategiskt och att planera, leda och utföra ditt eget arbete. För att lyckas i rollen och trivas hos oss så är du en person med god samarbetsförmåga och du har en positiv och affärsmässig inställning till ditt arbete. Du är strukturerad och tar ägandeskap för att alltid slutföra det som påbörjats.

 • Har minst fem års dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning inom tjänstepension till stora företag.
 • Relevant utbildning, gärna med ekonomisk inriktning.
 • Mycket goda kunskaper inom tjänstepension, IFU-diplom eller Insuresec licens.
 • Mycket goda kunskaper om marknaden; ITP, valcentraler, premiecentraler, förmånsportaler och andra tredje parter.
 • Har en analytisk förmåga tex. när det gäller att förstå kärnan i juridiskt komplexa avtal.
 • Tänker strategiskt och planerar, samordnar och genomför ditt arbete på ett strategiskt sätt.

 

Vi erbjuder

Som anställd hos oss får du jobba med marknadsledande lösningar för pensions- och försäkringsadministration. Med kapitalstarka ägare i ryggen och ett affärsdrivet och glatt ledningsgäng.

Hos oss möts du av en familjär atmosfär, där vi sätter högt värde i ett prestigelöst och öppet klimat. Våra värdeord som sammanfattar oss är: Tillsammans, Proaktiva och Professionella.

Vi är 65 glada medarbetare, fördelade på huvudkontoret på Wallingatan i Stockholm och ett kontor i Kuala Lumpur, Malaysia.

Försäkringsgirot ägs av Skandia, SPP, SEB och Länsförsäkringar Fondliv. För mer information besök oss gärna på www.fgirot.se eller LinkedIn.

Så söker du

Skicka in ditt CV med personligt brev till: jobb@fgirot.se och märk din ansökan med Key Account Manager, senast den 10 februari. Skicka in redan idag! Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor så kontakta gärna  vår Försäljning- och Teamledare: sofia.messinger@fgirot.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Systemutvecklare

Vill du vara en del  av den digitala transformationen i pensions- och försäkringsbranchen?

FörsäkringsGirot är en tjänste- och IT-leverantör med fokus på pensions-och försäkringsadministration.

Vi har 25 års erfarenhet av tjänstepensionsadministration. Våra kunder har över 250 000 medarbetare där vi säkerställer att tjänstepensionen blir rätt. FörsäkringsGirot hjälper arbetsgivare som vill vara trygga med att de anställda är rätt försäkrade genom att erbjuda en kvalitetssäkrad pensionshantering och en oberoende samarbetspartner.

Din roll som Systemutvecklare

I rollen som Systemutvecklare ingår du i något av de två team som fokuserar på systemutveckling. Varje team består av test, kravställare, produktägare samt utvecklare. Det finns även ett tredje team på IT-avdelningen som ansvarar över operations. Utvecklingsteamen består av en kulturell mix då åtta av totalt tolv utvecklare utgår från Kuala Lumpur. I rollen som Systemutvecklare arbetar du med integrationslösningar, vidareutveckling, nyutveckling samt underhåll. Att arbeta med Systemutveckling på F-girot innebär Javautveckling i en mikroarkitektur, vi arbetar agilt med komplexa och transaktionsintensiva system.

Läs mer...

Dina kvalifikationer

För att passa bra ihop med oss, ska du vara transparent, hjälpsam, prestigelös, positiv och gilla att ha roligt. Vi är alla väldigt drivna och gillar att ta egna initiativ, och ser då förstås att även du är det.

 • Som utvecklare har du 3-5 års dokumenterad erfarenhet av systemutveckling.
 • Goda kunskaper inom Java SE
 • Moderna ramverk tex Spring Boot
 • Goda kunskaper inom mikrotjänstarkitektur, Maven, Git, MSSQL, Docker och Linux.
 • Erfarenhet av Agila arbetssätt tex Scrum samt erfarenhet av komplexa system.
 • Meriterande med erfarenhet från Försäkring-/pensionsbranschen.

Övrigt

Hos oss på FörsäkringsGirot kommer du att ha stor frihet i ditt arbete. Genom trevliga kollegor skapas en bra stämning och en trivsam arbetsplats, i ett expansivt område. Du erbjuds friskvårdsbidrag och friskvårdstid, ett förmånligt pensionssystem samt andra förmåner. Framför allt får du chansen att vara med i en moderniseringsresa där du får vara med och bygga upp plattformen från början.

Start: Omgående

Lön:  Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm

Varmt välkommen med din ansökan!