När era behov förändras kan ni enkelt lägga till fler tjänster. På så sätt har ni alltid en lösning som passar just er.

Löneväxlingskollen

Allt fler arbetsgivare väljer att erbjuda löneväxling till sina anställda. För att ni ska få bättre kontroll på de anställdas löneväxling erbjuder vi Löneväxlingskollen. Med Löneväxlingskollen kan ni säkerställa att pensionspremien överensstämmer med avdragsrätten och att anställda bibehåller full intjäning till allmän pension.

Vill ni veta mer om Löneväxlingskollen och vilket värde den skapar, klicka här för mer information eller kontakta oss så berättar vi mer.

COINS Analys

Att ta fram rapporter och göra analyser kan vara tidskrävande då informationen ofta finns på olika ställen. FörsäkringsGirot har gemensamt med våra kunder utvecklat COINS Analys som är ett utökat analysverktyg. Behöver ni statistik för preliminär löneskatt, premiesammanställning, fakturahistorik, budgetsimulering, kontoanalys och avdragsrätt på individnivå?

Vill ni veta mer om COINS Analys? Kontakta oss så berättar vi mer eller fyll i din e-post nedan så skickar vi en länk där du laddar ned produktbladet

Email *

SAF/LO-kollen

Många arbetsgivare tycker att det är svårt att under året beräkna kostnaderna för SAF/LO-anställdas tjänstepensioner. Med vår tjänst SAF/LO-kollen blir det enkelt. Vi erbjuder en tjänst som ger er reservering av kostnaderna samt bokföringsunderlag på individnivå. Fakturan till Fora samfaktureras med övriga fakturor.

Har ni SAF/LO-anställda och vill veta mer om hur ni kan ta del av vår tjänst? Kontakta oss.

Utbildning

FörsäkringsGirot erbjuder två typer av utbildningar, COINS grundutbildning och företagsanpassade utbildningar.

Mer information och anmälan hittar du här!

Årsbesked

Tjänstepensionsavsättningen är den största förmånen för de anställda. Det är värdefullt för er som arbetsgivare att informera den anställde om de belopp ni avsätter till tjänstepensionen. Vi gör en sammanställning på individnivå där det framgår hur stor tjänstepensionsinbetalning som görs samt kostnad för försäkringsskyddet. Vill ni beställa årsbesked till era anställda? Kontakta oss så hjälper vi er.

Kontakta oss

Tilläggstjänster
* Den här är viktig!