Med FGirot Självservice erbjuder vi tjänster för både HR och ekonomi som kvalitetssäkrar och förenklar er vardag samtidigt som ni får full kontroll över hela processen.

FGirot Självservice

Många företag upplever att administrationen av anställdas tjänstepensioner är tidskrävande och att det kan vara svårt att göra rätt i varje steg. Utan effektivt systemstöd och kvalitetssäkrade processer ökar risken för felaktigheter som kan påverka både företagens pensionskostnader och de anställdas förmåner. Med vår självservicetjänst får ni tillgång till Mitt FGiro. Via Mitt FGiro hanterar ni rapporteringen av de anställdas tjänstepensioner och allt går att följa upp på individnivå. Ni säkerställer rätt pensionsgrundande lön, ni identifierar förändringar och avvikelser som ni enkelt via Mitt FGiro rapporterar till försäkringsbolagen och övriga aktörer. Vi tar hand om hela ert fakturaflöde, utför betalning samt levererar en bokföringsfil och korrekta skatteunderlag. Vill du veta mer om vad som ingår i FGirot Självservice? Kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi mer!

Kundcase

Hållbara tjänstepensioner för alla anställda – läs hur Jeanette Andersson, HR Coordinator Pension & Benefits på E.ON arbetar för att ge E.ONs anställda en tjänstepensionslösning som är modern, transparent och ger E.ON full kontroll på hela processen. Läs hela kundcaset här!

Produktblad - FGirot Självservice

Vill du veta mer om FGirot Självservice? Fyll i din e-post nedan så skickar vi en länk där du laddar ned produktbladet.

Email *

Andra erbjudanden

Läs mer om FGirot Fullservice – Vi tar hand om er pensions- och försäkringsadministration. Ett tryggt alternativ för er som vill ha en komplett lösning för hela processen.

Kontakta oss

FGirot Självservice
* Den här är viktig!